Fail

Ibland lyckas man. Ibland inte. För mig oftast inte.

 
Jag har alltid varit nyfiken på EC. Alltså att potta mitt spädbarn för att kortfattat förklara. Orkar inte förklara mer pga huvudvärk pga brist på socker i kroppen, igen. Får för mig det då och då, alltså att jag inte ska äta godis varje dag. Idiotiskt. Ska snart äta en påse! Hursomhelst...
 
Lillasyster är ganska tydligt när hon ska bajsa. Eh, i alla fall efter att det är gjort. Hehe. DÅ fattar jag varför hon knorrat och bökat så. Så jag tänkte, jag med all tid i världen på vardagarna nu när de stora är på förskolan, att vi ska prova. Så idag provade jag... Och missade. Allt. Hon hann bajsa i blöjan och jag doppade henne i toaletten pga hal liten rackare. Vet ni hur ledsen en fyramånaders blir i toaletten? JÄTTE! Och inte tänker jag googla vad en sån där dofta-gott-mojäng gör mot en fyramånaders hud. Utvecklar hon stora bölder får jag väl söka vård. Till dess tänker jag ignorera händelsen så som jag ignorerat att lillebror drack vattnet ur hållaren till toalettborsten en gång back in the 2014's.
 
Men tanken finns i alla fall. Om jag lyckas en vacker dag är dock en helt annan fråga. Så fort hon börjar sitta ska hon dock på potta rutinmässigt. Att klocka när hon bajsar just nuförtiden ger inget resultat pga bajsar SÅ oregelbundet. Men hon har i alla fall lagt till med en riktigt otrevlig attityd av att kasta sig baklänges, skrika med gälla toner rakt ut och hela tiden gnälla. Det händer varje dag och hela tiden så det är ju lätt att följa!
 
 
 
#1 - - Therese:

Jag lyckades några gånger med Amanda när hon kunde sitta. Men nu är det blöja igen. Betydligt mer nyfiken än storasyster iaf. Ska även funka å testa med bumboo stolen...tips!!

Svar: Ska köpa sån!!!
Ilskna Mamman