The krock

MOBILINLÄGG:

Alltså det är så märkligt det här med känslor! Försök hänga med här:

Idag gjorde jag första lämningen på förskolan själv, också första sedan inskolningen blev klar pga en hel vecka sjuka förra veckan! Det gick bra, förutom lillebror som var liiiite svår men som trots det väl hämtad hävdar att det roligaste på dagen var när jag gick... Hursomhelst. Lillasyster och jag tog en 40min lång promenad och sen dess har jag burit henne och hållt henne uppe så till den grad att mina axlar och armar sticker av smärta, hemskt tråkig att vara ensam hemma med. Jag har sedan klockan 10:00 räknat ner timmarna till jag skulle få hämta barnen. Glad i hågen promenixar jag med stora planer för mellanmål och mys väl hemma iväg för att hämta dom. Tre minuter hann vi vara hemma innan jag ville sälja dom, eller främst lillebror... TRE!

Okej. Lillebror var blå om fingrarna pga kall. Han satt på en brunn och grät när jag kom (men såg inte det pga letade på fel plats) pga vattenläckage i vantarna som inte satt på speciellt bra. Likaså hade han en sjö i sina skor pga galonstället uppe vid knäna... Uppenbart får mina barn inte så värst mycket hjälp med sina ytterkläder, I guess. Så med det i bakgrund kan jag förstå att han bara skrek och gnällde och grät väl hemma. Sen klämde dom TRE mackor var, en frukt och ett glas varm O'boy... Väl varma och mätta blev dom trevliga igen men jag ska ärligt säga att jag funderade starkt på att dumpa dom alla 25 timmar på förskolan ändå just där och då. Fast med tanke på hur genomvåt och kall min mellersta unge var idag är jag glad att dom bara behöver vara med ute två dagar per vecka (och då bara en dryg 1,5 timmar innan jag kommer)... Vi är ute resterande dagar också men då brukar jag se till att deras täckande kläder just täcker dom. "Ja allt blir ju blött i detta väder" sa en av de anställda där (vet ej vem det var). Eh... Jo, men inte innanför. Jag vet att barnens kläder klarar måååhåååånga mer timmar, och galet mycket mer vatten, än vad dagen bjöd på. Får se. Är dom alltid blöta och konstigt klädda och pga just det blöta får jag väl fråga lite fint huruvida det är tänkt det här med utevistelsen (är lite fler grejer jag inte trivs med också).

Så å ena sidan har jag gruvligt tråkigt utan dom, och saknar dom nåt fruktansvärt, men å andra sidan vill jag bli av med dom väl hemma. Känns ju inte så värst stabilt känslomässigt alls... Visserligen har jag inatt kanske eventuellt sovit 30 minuter så att vara instabil just idag kanske faktiskt var okej. Jag behöver uppenbart mer socker om jag ska göra fler såna nätter. La sambo har börjat träna igen så nu ska jag bara ta fram allt skit jag behöver för imorgon och sen sova, sova, sova, sova. Hoppas jag. Lillchefen (alltså lillasyster) bestämmer ju över den saken!