Långtråkigt?

En del jag träffar ifrågasätter starkt hur jag kan ha varit hemma så många år "Det blir ju såååå låååångtråkigt! Jag hade blivit galen av att inte ha nåt att göra på dagarna!!". Eh... Inte nåt att göra? Que? Jag har i alla fall sedan jag fått barn alldeles för mycket att göra.
 
Exempel. Bara idag har jag: Plockat upp samma handduk från golvet otaliga gånger, räknar jag blir jag deprimerad. Jag har särat på mina två söner 511 gånger, och klockan har knappt passerat lunch. Jag har gett barnen lunch, som dom inte åt. Jag har städat toaletten 4 gånger, och städade dom 2 gånger igår också. Jag har ammat 7135124643213534 gånger samtidigt som jag behövt skrika kommandon, och svordomar, åt dom stora barnen. Jag har skumpat runt på bebis så att jag har ont i ryggen, igen. Jag har tvättat två maskiner tvätt, bytt två par bajskalsonger pga "Jag glömde säga till mamma..." (igen) och jag har plockat upp kartongen till babysittern vi fick i tidig julklapp till lillasyster typ sjuttioelva gånger, efter varandra pga döva barn. Lär behöva göra allt i sista meningen, och ta upp den där handduken, ett antal gånger till idag.
 
Vidare har jag gjort planer för vad som behöver handlas i matväg, hittat en nyckel till ett lås som vi inte kunnat använda på 100 år (och nu har jag tappat bort den, igen). Jag har bytt tre blöjor, torkat fem spyor (lillasyster) och vikt ihop filtarna på soffan 456423158453 gånger - lär behöva göra allt det flera gånger till idag. Jag har skurat upp yoghurt från golvet och ringt MVC för att boka tid för efterkontroll. Jag har i panik trott att det är fredag idag (har möte med barnmorskan jag gjorde förlossningsplaneringen med) och nästan fått hjärtinfarkt när jag insett att det bara är onsdag och en jävla massa dagar kvar (två exklusive denna) innan barnens far är hemma med oss igen.
 
Alltså... Inte ha nåt att göra. Puh! Folk måste ju skämta med mig! Jag har ett jävla evighetsprojekt i att bara torka kiss från golvet på toaletten varje dag. Jag har att göra...
 
Och nu ska jag dra en vagn fram och tillbaka några timmar så jag slipper bära bebis under den tiden (vila armarna lite) och så ta upp filtarna barnen just kastade på golvet, igen... Långtråkigt? Som ett slag i ansiktet.
Visa fler inlägg