Tråkdag

MOBILINLÄGG:

Bah. Kan bli så rastlös när saker inte blivit så som jag önskat. Idag skulle jag å barna egentligen ha tagit oss dryga 8 mil hemifrån för vuxenprat, barnlek, miljöombyte och kaninmys. Vad händer? Jo... Feber och hosta, [insert valfri svordom, eller flera].

Så... Istället blev det tvätt- och städdag. Pga jag som tappar tålamodet direkt när planer förändrats så skrek jag på storebror bara för att han satte sig på toa och behövde min hjälp mitt i det att jag preciiiiiis satte mig för att amma lillasyster som somnade. Som att en fyraåring liksom kan styra sina behov efter vad jag gör. För att inte fortsätta i den idiotiska spiralen drog vi igång musik högt på vår musikspelare och så dansade vi. Mina söner hävdar nämligen att mamma är bra på att dansa när man frågar dom vad mamma är bra på, vi dansar och sjunger ofta och mycket här hemma. Vi dansade loss irritationen helt enkelt. Allt kändes bättre efteråt. Och nej, jag är inte bra på att dansa men roligt har jag när jag så gör!

Kommande vecka är FULL. Det är nåt varenda dag. Storebror ska träffa en logoped, jag har en känsla av att han är lite stram i tung- och/eller läppband vilket påverkar hans tal (hade samma amningsproblem med honom som med lillasyster nu och hennes tungband är ju klippt). Vi ska till banken och lägga om lån, öppna ett konto till lillasyster och förhoppningsvis ordna med mer cash så vi kan byta tak på huset. Jag hoppas på att få skriva på anställningsbevis, om dom inte ångrat sig nu när jag fick säga "räkna inte med mig" angående sommarens planering. Lillasyster är ännu mammig. Jag ska till MVC för att diskutera preventivmedel, mordförsök en gång i månaden samt sterilisering. Ja just! Vi ska till Spårvägsmuseet också. Storebrors absoluta favorit! Det blir efter logopeden, det har jag lovat. Vidare är det avslutning på kyrkans verksamhet, familjegrupper och öppna förskolan. Storebror ska "sjunga" med kören och farmor och farfar ska med och titta på. Varför ""? Jo för storebror sjunger inte. Han är bara med, sen sjunger han hemma. Han vill se pianot helt enkelt. Övrigt skiter han i sången. Det är dock bra övning i att sitta stilla och lyssna och han vill gå så han får fortsätta. Kanske han sjunger i höst. Barnen är pigga(re) nu, så tummar för att jag ska slippa avboka halva livet. Veckan avslutas med kalas/familjemiddag. Känner mig trött redan nu. Jag ÄR trött. Lillasyster sover lite bökigt numer.

Jaha. Ännu en vecka att lägga i rullarna. Jag måste också ringa till 3 igen för att ta reda på vad i hela som händer med den telefon jag skickat in till verkstad. Får hoppas att Samuel inte är den som svarar, det var han jag i tisdags råkade skälla en hel del på. Allt i skuggan av PMDS.

#1 - - Astrid:

Vår vecka är också helt bananas. Det händer något hela tiden.

Förstår din frustration, jag är likadan. Men idag var jag hemma med halsont och bihålor som värker igen så det var väl tur att n inte om - då hade ni blivit sjuka av oss istället :/

Svar: Vi har också nåt igen! Var väl bara bra vi inte utbytte baciller då kanske! Men hoppas på bättre lycka nästa planerade gång :)
Ilskna Mamman