Ooops

Råkade söka lite kurser...
 
Jag har ingen specifik utbildning inom Geriatrik eller demens, att läsa lite kurser i ämnet lär inte göra mitt jobb svårare i alla fall tänker jag.
 
Jag tänker arbeta kvar inom älderomsorgen ett tag till. Jag behöver mer kunskaper och tänkte då att jag utöver arbete kanske hinner med att läsa lite kurser i ämnet, men bara kanske och såklart enbart på distans. Det står dock såhär angående en kurs; "Grundläggande behörighet samt minst ett års arbete inom vård och omsorg av äldre" när det gället Urvalskravet. Alltså... Jag har ju arbetat fem år inom akutsjukvården, det var äldre patienter där. Innan det har jag arbetat både som vårdbiträde samt undersköterska inom äldreomsorgen i Osby kommun, är det specifikt DEN arbetslivserfarenheten dom efterfrågar? Och så då november 2015 till september 2016 inom äldreomsorgen där jag bor nu, helt enkelt. Jahapp... Blir att ringa och leta svar imorgon då. Att det aldrig bara kan vara tydligt och enkelt, eller så är det jag som är korkad.
 
Jag letar dock mest efter en kurs inom sårvård och sårbehandling för det ska gudarna veta att jag sket fullständigt i under grundutbildningen och OJ vad handikappad jag är inom äldreomsorgen pga det... Ack ve.