NU är sommaren här!!

MOBILINLÄGG:


Ledsen alla lägenhetsboende men sommaren är inte här förrän man kan öppna dörren och släppa ut barnen nakna klockan 09:00 på förmiddagen! Okej. Sommaren kommer såklart ändå men detta har alltid varit en "målbild", varje februari sätter tankarna om sommaren igång, för mig. Nakna barn i min egen trädgård. Tyvärr bor vi så tätt inpå allt och alla så att jag själv kan släppa loss näck är uteslutet.

I sommar ska vi ju vara lediga tillsammans i nio veckor, eller tio (tror jag nämnt det förr men lider ju av allmän hjärndödhet så minns inte). Vi får se. Vi ska ströjobba lite varstans han och jag men mertiden blir ihop utan planer. Eller vi har ju ett hus att greja med, men ändå. Detta kan vara den absolut sista sommaren vi har råd att bara lägga på oss. Nästa sommar, lillasyster 1,5 och de stora 4 respektive 5 år, kan tänkas behöva användas till att jobba om varandra - så som de flesta måste göra. I år blir vi lediga så mycket ihop pga den massiva mängden föräldradagar vi måste ta ut på lillebror. Jag med ca 680kr/dag, han med mer än så, gör att vi tjänar mest på att ta dom i hans namn = lediga ihop! Ska bli så najs!

Kanske vi besöker Kolmården och Bamses värld. Kanske vi inte gör nåt alls. Kanske vi hänger med svärisarna ut med båten, kanske vi stannar hemma. Kanske vi bara hänger på stranden, kanske vi reser iväg nånstans. NOLL planer. Bästa sätter att ha semester på tänker jag! Nu är det verkligen sommar!