Lokomopeden

MOBILINLÄGG:

Lösa trådar i bloggen? Jo men jag vet! Förlåt. Jag hinner inte riktigt med både livet och bloggen. Jag har roligt på dagarna, det är ju för sjutton sommar nu, och en massa avkommor!


Telefonen? Hämtat ut ny. Inte öppnat förpackningen än dock pga rädd att den ska gå sönder, igen.

Anställningen? Bestämde mig alltså för att ta den. Sambons tillvaro är otrygg just nu. Faller den har jag rätt till 100% med högre lön än honom = vi överlever om han får ihop nåt helgjobb. Dagarna till lillasyster bör räcka ändå...

Logopeden? Det är hen som kallas Lokomoped och vi var där och visst konstaterades att storebror har ett åldersadekvat talfel MEN det kan också vara kort tung- och/eller läppband då han är stel över munnen/har nedsatt munmotorik. Dock bryr sig inte en Logoped om hans "talfel" förrän han är 5-5,5 år gammal. Vi ska däremot ändå dit igen för lite övningar för munmotoriken och i nästa år skickas remiss för att bedöma tung- och läppband. För lillasyster var det ett litet klipp under tungan. För storebror blir samma grej ett större ingrepp pga man söver barn i hans ålder. Ingreppet är för traumatiskt annars. Vi tog bussen, blev ett litet äventyr!

PMDS? Får se. Nyss slutat med p-piller. Mår mycket bättre men varför är som sagt ej utrett.

Försäkringsbeloppet? Ska maila idag! Vi ba tog ett beslut och kör på det!

På banken kastade jag bara ur mig frågan om lån och allt löste sig. Dags att ta in offerter!

Tjänstgöringsintygen kunde jag scanna in och själv ladda upp.

Språkstudien? Ptja. Kan inget göra åt saken om det är nåt fel. Forskaren kanske i sådana fall inser att det var lite väl tjockt med information, eller så är det bara vi som gjort fel och då utesluts vi helt enkelt. Inget mer med det. Får läsa resultatet i PubMed om några år bara.

Och ja. Åtta dagar anmälde jag mig fri att arbeta i sommar. Ibland måste man bara kasta sig ut så det gjorde jag. Nu hoppas jag bara på att inte få några dagar alls - Höhö!!


Det var alla trådar va?