Magsjuka eller inte magsjuka? Det är frågan

MOBILINLÄGG:

Alltså helgen. För kärleken till Gud! Natten till lördag, alltså natten till lillebrors födelsedag, vaknar lillebror av SKYHÖG feber. Så hög att han skakade och yrade. Nåväl - han svepte 450 glas vatten, och kräktes upp dom direkt. Sen sov han ett bra tag på en dos Alvedon, vaknade och skrek och sov och... Ja, ett tag. Efter det var han fit for fight igen.

Födelsedagen passerade utan större bekymmer. Mina barn är så roliga att ge presenter pga blir så glada och leker med ALLT! Hursomhelst... Vi pressade godsaker all day och till kvällen börjar storebror uttrycka att han har ont i magen. Jomendetkanenjuförstå! 100 maränger, 50 liter glass, 711 chokladbollar, hamburgare och pommes senare. Ont i magen ja. Jo det har man ju då. Inget mer med det. Vi sover och mår gott. Ingen har mer feber och ja, mina barn kan kräkas av feber så släpper det.

Söndag kommer, igår. Storebror har minsann fortfarande ont i magen och han gör nummer två några gånger. Äter frukost, trycker ägg som en blådåre. Vi går ut och leker. Han orkar plötsligt inte cykla pga "för sjuk" enligt egen utsago. Jaja tänker jag. Whatever. Kör mitt race. Han är i alla fall inte för sjuk för att vägra gå in när lillasyster för första gången i sitt liv INTE tänker sova i vagnen. Tiden går. Storebror vill vila på soffan efter att ha vägrat äta lunch och jag försöker tvinga lillasyster till detsamma. Lillebror äter chokladbollsrester från födelsedagen men storebror vill inte ha. Då... Då kommer det. Storebror behöver spy. Han hinner nääääähäääääästan till toaletten. Problemet med att nähästan hinna dit är att nähästan innan toalettdörren är ALLA våra ytterkläder, och min 10.000kr's barnvagn... Låtom oss säga som såhär: Jag vill bränna barnvagnen, kasta alla kläder, riva huset och börja om från början med mitt liv. Jag tvättar ännu saker... Och gråter över vagnen (jag är aningen skadad när det kommer till barnvagnar).

Storebror ser sig i spegeln som också fått en liten dusch och konstaterar att det är kräks på väggen, att han nu mår bättre och har sedan dess varit mer än aktiv samt åt den största portionen spaghetti och köttfärssås i mannaminne. Så... Vad hände? Well, det blir ingen inskolning idag i alla fall, så får vi se när förskolan önskar att vi kommer.

Jag har i alla fall invigt min framtida barnfria tillvaro med att lära mig HELA texten till "Jag vill va' som du..." från Djungelboken. Andra versen är klurig som fan alltså, tog mig flera timmar att få till. Och lillasyster lärde sig plötsligt att greppa saker. Så vi kommer nog på att roa oss alltid!!

#1 - - Kristina:

Håller tummarna för icke magsjuka!!

Svar: Tack! Det var inte det men jag är ganska hård på de 48 timmarna ❤
Ilskna Mamman