Kommunikationsbrist

MOBILINLÄGG:

Eh. Vi vet inte vart vi felat men när lillebror började fråga vart dom hade sängarna på förskolan och storebror undrade om det skulle dröja dagar eller veckor innan dom hämtades behövde vi sätta oss ner tillsammans en sväng...

Vi visade på klockan helt enkelt. Kortaste dagarna kommer mamma eller pappa klockan 11:00 och hämtar er, längsta dagarna klockan 14:00. "Oj det var ju länge!" utbrast storebror och mitt hjärta gick nästan sönder. "Jag tycker mamma ska hämta mig klockan fyra!" la han till och jag insåg,  vilket jag egentligen redan visste, att just klockslag och ordningen på dessa inte är hans grej! Vi visade vidare att det ju är lika länge som vi brukar vara på öppna förskolan. Det förstod han. Visade när dom ska äta lunch och gå ut i förhållande till hämtningen. Det kändes som att dom förstod att dom inte ska bo på förskolan i alla fall.

"Men jag tycker ju redan det är skitroligt där med tågen!!" svarar han när folk frågar om förskolestarten. Det blir bra detta. Nu ska bara mamman komma på nåt som känns skitroligt utan barnen osså! Hehe. Imorgon kör vi!

#1 - - Linn:

Lycka till allihop ❤

Svar: Tack! Det går ju ganska bra faktiskt!!!
Ilskna Mamman