Vaknätter

MOBILINLÄGG:

Lillasyster (och jag) är så förkylda att tiden står stilla. Förkylningen sitter liksom rakt i bihålorna och har hon hälften av min snormängd och tjocklek så mår hon riktigt riktigt dåligt.

Hennes ögon är helt igenkladdade av var, dom rinner och hon gör allt hon kan för att gnugga dom, och näsan, mot saker. Hon blåser bubblor med snoken när hon andas och kan såklart inte riktigt amma. Dagtid åker hon sjal/sele pga sedvanliga att vara upprätt är viktigt för tillfrisknad. Att ligga för mycket är inte bra när man har massa slem som måste upp och ut ur kroppen! Hon kan dessutom inte andas då. Hostan förenklas och slem skakas loss ur luftrör och lungor när man är upprätt och i rörelse. Nattetid somnar hon inte med mig som förr just nu utan bärs av sin far *peppar, peppar* till hon slocknar, utan att vara ledsen! Tack för det pga själv har jag ju också sprängande huvudvärk, feber och är allmänt slut. Jag orkar helt enkelt inte.

La sambo springer med Alvedon, papper, koksalt och blandar nässpray till lillasyster. Koksalt räcker inte. Han tar första passet med henne så jag får sova själv i vår 180-säng (HALLELUJAH) fram till hon vaknar första gången. Natten till igår var hemsk pga drömde så mycket mardrömmar om terrorattentatet inne i stan (lyssnade för mycket på nyheterna och alla vittnen) men denna natt, som ännu är, var riktigt bra. Ja förutom att hon vaknade redan före midnatt första gången... Men några timmar sömn utan armarna i konstiga ställningar eller bebis sugande på mig är ändå som semester! Herregud har inte sovit en sekund själv sedan hon föddes. Synd att jag behöver vara sjuk för att det ska ske. Okej, hon har ju inte accepterat sin pappa förrän nu.

Vi kämpar på helt enkelt. Lillasyster har precis somnat om efter att ha fått en ny blöja, en kur med koksalt och hemmagjord nässpray (nejdå det är utspädd Nezeril för barn hon får så inget hemmakok) och amning, i den mån hon kunnat. Jag ska försöka palla upp henne med kuddar och kanske få en timmes sömn till (blir lite så åt gången när hon är sjukling). Själv har jag laddat med mer Alvedon, nässpray och papper i näsan. Det går varken att snyta eller andra alternativet svälja detta snor. Det sitter som cement i hjärnan känns det som. En riktig mansförkylning!

Låt dagen bli bättre.

#1 - - Madelene:

Lilla fina! Hoppas ni kryar på er snabbt!

Svar: Tack ❤
Ilskna Mamman

#2 - - Therese:

Va förkyld förra veckan och det går verkligen inte att snyta sig. Trodde jag blev bättre men i fredags blev jag täppt igen. Slemmet liksom sitter fast. Hoppas ni kryar snabbt.

Svar: Tack. Vi har tydligen bihåleinflammation! Är lite oroad över lillebror efter att ha googlat! Hoppas på att idag är sista dagen att må dåligt ❤
Ilskna Mamman