Sjukdomsbloggen

Vintern 2016/2017 kommer inte att minnas pga vackra vinterdagar och fantastiska händelser. Nej. Den kommer att minnas som året där inte en enda månad mellan september och maj passerade utan sjukdomar.
 
Det har ju varit otaliga magsjukor, RS, hosta, värk, snuva, sömnlösa nätter, bihåleinflammation, antibiotikakurer, halsböld, stora bölder på tungor, sväljsvårigheter, krupp, astma, inhalationer, feber, snor, tårar, alvedonmissbruk och så vidare. För alltid. Det har känts som ett jävla skämt det här livet, och gör än.
 
Läget nu är fortsatt sjuka. Eller kanske värre sjuka till och med. Lillasyster hostar som en 90-årig rökare med KOL. Storebror krupphostar all night long. Lillebror, som är minst sjuk, vaknar med igenmurade ögon... Igen. Fick bort det under antibiotikakuren men det är alltså tillbaka. Lillasyster fortsätter vara gul i ögonen, as always. Jag har så ont i halsen att jag gråter av att svälja, och det gör man ofta under en dag. Alvedon i brustabletter fulldos gör att jag i alla fall orkar. Har ätit smärtlindrande i olika former i över en månad nu, vårdcentralen kan inget göra. "Det är så". Jag har inte streptokocker i alla fall.
 
Så... Det är livet. Helt enkelt.
 
 
Vi sittsover igen.