Och hon sitter!

Gled in lite hastigt och lustigt på vår familjegrupp via öppna förskolan häromdagen. De stora barnen har ju varit hemma från förskolan och eftersom vi bara går på varandra och bråkar hela tiden behövde vi lite miljöombyte och det passade så bra! Där frågade mina vänner och bekanta om lillasyster satt än, vi ska ta sexmånaderskort på fredag och de tidigare två barnen sitter på sina. Jag svarade nej. Sen satte jag ner ungen på golvet och visst fan sitter hon ju!

Då måste jag ju välja här. Antingen lägga fokus på att jag helt missat att ungen kan sitta pga bär runt henne hela tiden och lägger ner henne på mage eller rygg överallt och vara lite "dålig mamma" pga det. Eller så ba skiter jag i det, accepterar att det inte i vår familj går att ha lika bra koll på barn tre som barn ett gällande... allt..., och går vidare med livet.
 
Nåväl i alla fall. Här är lillasyster, som kan sitta, en hel vecka innan sexmånadersdagen!
 
 
Övrigt slängde hon sig ur sin Bumbostol idag, alltså verkligen hivade sig ur sidled, så den ska säljas och Babysittern packas upp på vinden i väntan på kusiner (fick den av farmor så sparar den). Sambon undrade om det inte var dags för sittdel nu då men nej! Hon är min sista bebis! Hon ska ligga i den till fötterna sticker ut!!! (Skoja ba, men hon trivs i den så har inte så bråttomt plus att sittdelen är svart så sparar den gärna för solblekning as long as possible).
 
 
#1 - - Bea:

Men hur söt är hon då?!?

Svar: Jag är ju lite partisk men.... Finns ingen sötare!! 😍
Ilskna Mamman

#2 - - Astrid:

Gullunge! Tror hon sitter för att du har burit. Då har hon kunnat träna sina muskler i lugn och ro :) Så hon kunde nog inte förns du satte henne där.

Svar: Chocken! Här har jag gnällt i veckor över att hon inte sitter osså ba kunde hon! 🙈 Men det är nog så ja. Allt bärande. Hon är ingen stjärna på mage direkt men jag försöker trösta mig med att jag inte känner en enda vuxen som inte kan hålla upp sitt huvud när de ligger på mage 😂
Ilskna Mamman